Wednesday, August 6, 2008

"Baby, I Love You..."


Rugilah buang bayi...
tak dapat pakaikan baby onesie Led Zepp...
or singlet Ramones...
Celebrate life!
Let's be more forgiving... Shall we?

15 comments:

aedie azrul said...

mana dapat bang,seniri print ka?order ?

sin said...

your kids?

Bob Dyldo said...

aedie azrul - bisnes kecil-kecilan. berminat?

sin - yup!

Sue Anna Joe said...

ur sons hair is so damn cun. aha, my niece has the clash tshirt.

ah kids these days. during my time, it was only kiko or kiki lala. that was like the epitome of coolness.

aedie azrul said...

apa email aok?

Bob Dyldo said...

sue anna joe - Yeah. I got to wear Donny & Marie t-shirt then. Thanks to mom and dad's pop culture awareness. ;P

p/s: Congrats on your wedding. Some "mini-you" anytime soon, I presume? ;)

aedie azrul - dyldodelights@gmail.com

pipiyapong said...

ah esok gua nak ambik anak angkat 3..!!

Bob Dyldo said...

pipiyapong - suci murni la niat lu... gua respek abis.. tapi lu jangan bagi anak lu minum nescafe je pulak... ;P

j or ji said...

bukan saja boleh kasi pakai baju ramones,,,malah lebih dari itu!!

comel2 dan berperkerti sekali di hadapn kamera yer...

gua nak order gak!

lucu mak ko said...

hey korang buatlah kumpulan..korup, ugly, penjilat bontot cina dengan lucuis maximus kristian tu sama2 jadi pakar porno...syabas..cina kafir laknat muahaha.. your kids anak haram..dari baba cool macam ko..

Bini ko pakai dildo sebab ko dayus muahaha

lucu mak ko said...

Hey pukimak kenapa ko tak buat kumpulan lucah, kaki dildo, gay dengan Lucius Maximus kristian tu. Good idea apa! Ko panggil group korang KLKDG

Anak ko dalam gambar tu? Macam gampang Cina saje hehe..anak haram pastinya bukan..cool baby..

Dyldo your arse some more...

Bob Dyldo said...

lucu mak ko - Wow! Kata-kata yang sungguh mencerminkan keimanan dan kearifan...

Inilah semangat Melayu yang kita cari selama ni. Syabas!

Coolit babi said...

ko ni lawaklah..melayu alim...weii so funny....dalam hadith ada bob dyldo..muahaha..syabas ko berjaya menggabungkan hudud dengan orgasm dan penetration...

Yes... porn porn juge..quran quran juge..kan

macam anwar ibrahim, bontot tibai juga..allahu akbar tak lupa..

syabas melayu moden islamik...inilah islam kau yang sebenarnya...dapat menarik dan mengabungkan lucah barat dengan islam..

sah pengikut anwar al-juburi

ko patut dapat world peace...award

aedie azrul said...

aku rasa mamat nih gila lah,g page aku kata aku ko apa da...mantul,stoned lebih la kamu ini
l m k

Bob Dyldo said...

coolit babi - sedap nama. siapa cakap aku melayu? melayu cuma orang macam kau je...

setakat kau nak bertukar-tukar nickname, lepas tu nak buat komen bacul, kau boleh simpan... kau budak lagi la... main dengan budak-budak je...

aedie azrul - budak kecik memang macam tu... tak boleh control emosi.. duduk dengan mak bapak lagi tu... makan pun kena tanggung konon macam terrer. Suruh mak dia potong elaun sekolah baru tau...hehehe!