Wednesday, August 27, 2008

Power Of Equality

in Borhan mode

Jika setiap manusia diberikan hak/peluang yang sama...

Semua sepatutnya bersetuju dan berpuas hati...

Jika ada juga yang membuat bising dan tidak bersetuju...

MEREKA INI ADALAH ORANG-ORANG YANG TAMAK!

7 comments:

penanya said...

kenapa aku xleh nak tulis simple mcm ni kat blog aku. kan senang... demmit...

j or ji said...

teringat lagu red hot.

Bob Dyldo said...

penanya - aku malas nak tulis sebenanye ;)

j or ji - tepat! bersempena...

content said...

Dulu aku gi sekolah masa Form 3, pakai beg ada logo RHCP. Beli tu jual longgok jer kat The Store. Pas tu ada budak tegur aku "demo budok punk ko? ni lambe punk ni!" sambil merujuk kepada logo RHCP tu. LOL! Sedangkan time tu aku cuma layan Wings & Search jer, dan juga S.O.S. (lepas diaorang tukar nama dari Nobat) dan oh, support jugaklah Zodiak, band tempatan. Haha.

DrHalimahAli said...

Blogger Bob Dyldo said...

Harap semuanya ok. Take care bro!

September 8, 2008 1:20 PM

Saya rasa pembalasan dari Tuhan telah sampai kepada penulis lucah blog Lucuis Maximus.

Itulah balasannya kerana mempersendakan sumpah Saiful yang di zalimi Anwar AlJuburi. Mempersendakan Al quran yang dipegang oleh Saiful..

alia detsiwt said...

hello... do write more. please? thanks.

Bob Dyldo said...

alia - I'm busy. Up to something (no) good... ;)